Torkarblad rengör våt vindruta

Bilexteriör

Kaross | Fönsterrengöring | Polering

TUNAP karossvårdsprogram

Unga mekaniker i bilverkstad byter vindrutan på en bil

Läckageförseglande material som är utmärkta att arbeta med och har de bästa förseglande och rostskyddande egenskaperna, är en absolut nödvändighet vid dagens karossarbeten. UV-beständighet och hög elasticitet vid alla temperaturer ger långvarigt rostskydd. Tack vare toppmodern MS polymer®-teknik, är materialet tillverkat utan primer och kan svetsas och lackeras.

Lim

Limhäftning är en ofrånkomlig del av bilindustrins produktion idag. Moderna bilkarosser med sin höga styvhet har bara blivit möjliga genom ny teknik, som limning.

Med TUNAP:s karossvårdsprogram kan du vara på den säkra sidan oavsett vad du vill göra med materialet.

Försegla

Alla metallanslutningar måste förseglas för att få komfort och skydd mot korrosion. Kontaktkorrosion förhindras när olika material kommer i kontakt med varandra. Med modern TUNAP-försegling med en MS®-bas får du utmärkta bearbetningsegenskaper kombinerat med möjligheten att svetsa och måla över den.

Skydd

Det är bara de mest moderna rostskyddskemikalierna som ger ett långvarigt rostskydd. Hög elasticitet samt hög slitstyrka och krypningsegenskaper är kännetecken för våra produkter.

Fönsterrengöring med Human Technology®

  • Inga allergiframkallande parfymer eller färgämnen
  • Inga lösningsmedel med hexan
  • Mycket bra rengöringsresultat enligt DEKRA

Vår nya TUNAP Human Technology® bidrar till bättre hälsa och bevarad miljö. På så sätt utmärker sig kundvänliga verkstäder i jämförelse med sina konkurrenter.

Storsäljare

micrologic PREMIUM® 927
micrologic PREMIUM® 928