Perfekt matchande set med gröna sprejburkar i en verkstad

Underhållssprejer

Human Technology | TUNAP Professional

TUNAP Human Technology®

Ung mekaniker visar upp en uppsättning matchande gröna sprejburkar

Gör verkstadsvärlden till en bättre plats!

TUNAP Human Technology® erbjuder perfekt harmoni mellan mänskliga behov och modern teknik. Vårt nyutvecklade utbud av underhållsprodukter för dagligt bruk ger inte bara maximal effektivitet och funktionalitet, utan riktar även särskild uppmärksamhet mot användarens hälsa. Många arbetstagare hanterar regelbundet produkter för underhåll och rengöring under hela sitt yrkesverksamma liv. De vill naturligtvis göra det utan risk för sin övergripande hälsa. Vi vet att du ser de anställdas välmående som en prioritet. Så varför inte ge ditt team den allra bästa arbetsmiljön – varje dag – med TUNAP Human Technology®.

Välmatchad uppsättning gröna sprejburkar

Hälsa och miljö

TUNAP Human Technology® är en helhetslösning för ditt företag. Det rekonstruerade sortimentet innehåller alla de underhålls- och serviceåtgärder som används på daglig basis i motorverkstäder. En verkstadsställning från Human Technology® ser till att ditt team alltid har snabb och enkel tillgång till alla produkter de behöver.

  • Enastående kvalitet
  • Snabb, ren och användarvänlig
  • Optimalt sprejmönster
  • Kort avdunstningstid

TUNAP Professional

Välmatchat set med svarta sprejburkar

TUNAP Professional-serien sätter den nya normen för underhåll

Sortimentet omfattar alla produkter för vård och rengöring, från rostlösningsmedel via fett, silikonoljor och inredningsrengöring till bromsvårdsprodukter. Sprejen är enkel att använda, doseras utan spill, ger optimal sprutbild och ventileras snabbt ut.

Underhållssprejer - Jämförelse

Storsäljare

Human Technology® 901 flytande fett
Human Technology® 904 inredningskomfort
Professional 102 aktiv olja