Perfekt matchande set med gröna sprejburkar i en verkstad

Underhållsspray för alla behov

Med TUNAP Human Technology® har ditt team alltid snabb och enkel tillgång till alla underhållsprodukter. N-hexanfria produkter för all typ av smörjning och rengöring gör jobbet – i en god arbetsmiljö.

 

TUNAP Human Technology®

Ung mekaniker visar upp en uppsättning matchande gröna sprejburkar

Spray för bättre underhåll – och bättre arbetsmiljö

TUNAP Human Technology® erbjuder perfekt harmoni mellan mänskliga behov och modern teknik. Vårt nyutvecklade utbud av underhållsprodukter för dagligt bruk ger inte bara maximal effektivitet och funktionalitet, utan är också framtagna med din hälsa i fokus. Många arbetstagare hanterar regelbundet produkter för underhåll och rengöring under hela sitt yrkesverksamma liv. Vi vet att de anställdas välmående är viktigt för dig. Med TUNAP Human Technology® ger du ditt team den allra bästa arbetsmiljön – varje dag.

 

Välmatchad uppsättning gröna sprejburkar

Snabb och enkel tillgång till alla underhållssprayer

TUNAP Human Technology® är en helhetslösning för ditt företag. Sortimentet innehåller alla de underhålls- och serviceprodukter som används på daglig basis i motorverkstäder. En verkstadsställning från Human Technology® ser till att ditt team alltid har snabb och enkel tillgång till alla produkter de behöver.

  • Enastående kvalitet
  • Snabb, ren och användarvänlig
  • Optimalt sprejmönster
  • Kort avdunstningstid

 

Välmatchat set med svarta sprejburkar

TUNAP Professional underhållsspray

Vår Professional-serie sätter en ny norm för underhåll. Sortimentet omfattar alla produkter för vård och rengöring, från rostlösningsmedel via fett, silikonoljor och inredningsrengöring till bromsvårdsprodukter. Sprejerna är enkla att använda, doseras utan spill, ger optimal sprutbild och ventileras ut snabbt.

Underhållssprayer - Jämförelse

Hjälp att välja underhållsspray

Kontakta TUNAP för professionell vägledning kring val av underhållssprayer.

 

Storsäljare inom underhållsspray

Human Technology® 901 flytande fett
Human Technology® 904 inredningskomfort
Professional 102 aktiv olja
TUNAP - Underhållsspray

Summering: Underhållsspray

  • TUNAP Human Technology® erbjuder N-hexanfria underhållssprayer.
  • TUNAP:s rengöringsprodukter för bränsle- och insugningssystem får bilens motor att må bättre. Det leder till lägre utsläpp, lägre bränsleförbrukning och stora kostnadsbesparingar - Tillhör inte denna kategorin.