Laboratoriekemist med glasögon tittar på ett provrör med grönt innehåll

Hälsa & miljö

Vi anser att vi levererar bästa möjliga kvalitet och uppfyller den högsta standarden inom hälsa och miljö.

DPF

Vi skyddar värderingar

Vi visar våra kunder de lösningar vi kan utveckla tillsammans för att leva upp till vårt ansvar för hållbarhet och resursbesparande. Vi anser att vi levererar bästa möjliga kvalitet och samtidigt uppfyller den högsta standarden inom hälsa och miljö.

  • Utveckling av enskilda kunders produktsortiment
  • Från formel till förpackning
  • Toppmoderna processer och ett internt kompatibilitetsteam
  • För TUNAP:s märkesprodukter och enskilda varumärken
  • För teknik och kosmetika

Ansvar för människor och miljön

TUNAP är en av de största europeiska tillverkarna av aerosoler och världsledande inom många områden.

Sedan 70-talet har TUNAP varit en tillförlitlig och kompetent partner för industrin när det gäller fetter, oljor och pastor. TUNAP har under många årtionden spelat en banbrytande roll när det gäller produkter för fordonsverkstäder och även varit teknikledande inom kemisk-tekniska system för rengöring av bränslesystem.

2006 presenterade TUNAP det första säkerhetsrengöringsmedlet, i form av produkten TUNSolve®, som utvecklats tillsammans med oberoende nyckelinstitutioner, bland annat säkerhetskommittén för arbetsgivarnas försäkringsbolag och TÜV Süd.

Med sin patenterade rengöring för luftkonditioneringssystem, erbjuder TUNAP den enda lösningen som rekommenderas av ECARF och den tyska allergi- och astmaföreningen (daab).

Junger Mechaniker hält einen mit Aerosol-Dosen gefüllten Werkstatt-Korb und auf der Hintergrundwand ist eine gläserne Weltkugle und ein TUNAP-Logo sichtbar

Kvalitet och service

Det spelar ingen roll om det gäller rengöring, underhåll, skydd eller smörjning: TUNAP kan förse hela systemets behov, från aktiva koncentrerade medel till färdig aerosol. Det sker alltid med konceptet att tillhandahålla individuell service, kemiska och kosmetiska produkter av högsta kvalitet.

TUNAP kan tillhandahålla sömlös övergripande rådgivning, från finansiell rådgivning via teknisk produktutbildning till ansvarsfull hantering av kemikalier.

Säkerhet, miljövänlig hållbarhet, kostnadseffektivitet och kundorientering är ett av de främsta målen för TUNAP GROUP. Implementeringen av alla dessa mål kommer att vara en av våra viktigaste utmaningar i framtiden. Det förverkligas exempelvis med TUNAP Human Technology®, som för samman människor och teknik i harmoni.